Era una exclusivitat mundial

La setmana passada llegia que La Vall de la Santa Creu queda desprotegida. Fa un any reflexionava : Port de la Selva té un potencial per desenvolupar el turisme espectacular,però no es podem permetre el luxe de “destruir” un potencial únic: La Vall de la Santa Creu, segons CiU aquest és l’únic poble del món que està integrat en un parc natural. Així doncs volem eliminar aquesta exclusivitat? Ho em de fer en nom del progrés ? per fer-hi 8 cases? Tot i que ja s’han guanyat dos contenciosos administratius el govern de la Generalitat amb el suport de CiU Port de la selva, aprofitarà la nova llei Òmnibus per excloure la vall de Santa Creu del Parc Natural del Cap de Creus.

L’acció de protesta que va realitzar Salvem l’Empordà, el passat diumenge 3 de juliol de 2011 a la Vall de Santa Creu. Foto: DAVID BORRAT / CLICK ART FOTO.

Hem de perdre una exclusivitat mundial perquè gestionar un nucli habitat integrat a un parc natural és més difícil? Si volem ser un referent dintre el sector turístic no ens podem permetre aquest luxe.

Així doncs perdem, un cop més, una oportunitat per oferir quelcom diferent als nostres visitants i a l’hora. Finalment la Vall ja no és una exclusivitat mundial, felicitats a tots aquells que heu lluitat perquè el poble de la vall fos un més !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *