Qué volen aquesta gent ?

Molt #bondia i millor setmana ! Podríem invertir en educació i en noves tecnologies i no en casinos?
Dilluns començava el dia amb aquest tuit. El diumenge varem rebre la noticia que el Sr. Recoder va anar a llepar el cul al Sr. Sheldon Adelson, per demanar l’Eurovegas  a Barcelona, sort que la reunió no va anar gaire bé. També varem saber que a Madrid, que també havien demanat hora per parlar amb ell, varen cedir a les peticions del Sr Sheldon Adelson. En definitiva, llepen millor el cul a Madrid que a Barcelona.
Per l’altra costat Artur Mas ha assenyalat el model Massachusetts com a referent en el qual Catalunya s’ha d’Emmirallar, segons el president de Catalunya fixa aquest estat americà com a model per sortir de la crisi.
La clau del model de Massachusetts és ser punter en l’educació superior; és el triangle entre ciència, innovació i aplicació a l’economia, molt lluny del model de l’Eurovegas, no?
A convergència un dia són independentistes l’altra pacten amb el PP, un dia clamen al cel el model Massachusetts i l’altra l’Eurovegas. Si us plau ens poden dir que volen aquesta gent per Catalunya?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *