El Sónar al Port de la Selva!

El dissabte llegia al diari Ara : “Ciutat del Cap(Sud-àfrica)va viure ahir A Taste of Sónar, una marató de 8 hores de música electrónica que serveix d’aperitiu al festival que se celebrarà al juny a Barcelona. Quinze artistes(…)van actuar al City Hall davant de 2500 persones. Després de la primera experiència africana, el Sónar passarà per Tòquio i Sau Pablo”.

Acte seguit vaig fer volar coloms i em vaig imaginar que el Sónar podria venir al Port de la Selva,,,us imagineu ? seria un punt.  Un revulsiu per el poble i a nivell econòmic i a nivell de divulgació mediàtica.  Ara que  caldria però adaptar el festival al poble i no fer un gran concert fer el Sónar Kids el que els organitzadors anomenen Músiques i experiències creatives per a nens i pares.
   

Al llarg d’un cap de setmana al port de la Selva: artistes, tallers, Djs per a nens, murals, música pels carrers, etc.  Sembla que ho vegi,  Sónar 2012  Ciutat del Cap, Sao Pablo, Tòquio, El Port de la Selva i Barcelona ! Quin punt ! Pep, Pep,,,desperta ens esperen per dinar !  La Nur una vegada més em va fer tocar de peus a terra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *