com s’estan fent les coses ?

L’altra dia un company em va demanar consell em deia : Tu demano a tú perquè sé que no ets de la meva corda i se que no em donaràs per la menjadora, que en penses de com s’estan fent les coses? Li vaig respondre que la clau és la comuniació, buscant he trobat un article que vaig escriure ara fa cinc anys:

La comunicació municipal no consisteix en una campanya de publicitat ocasional o contínua: això és pura difusió o propaganda. La comunicació municipal actual és una proposta de valor cívic, rotund, absolutament necessària per a construir, mantenir i acréixer una població, que implica als diferents ciutadans i a l’equip de govern.
A més s’ha d’arribar als ciutadans amb claredat i contundència, amb una comunicació constant amb campanyes continuades. Una comunicació que ha de ser almenys un cop al mes, per augmentar i sostenir els ciutadans associats que formin part de l’organització municipal que es confonguin amb la ciutat.
Comunicació implica relacionar-se, s’ha d’estar amb els ciutadans. Una relació directe, municipi, ciutadans i organitzacions, amb propostes consensuades amb consells ciutadans com espasi públics per informació, el debat, el consens, el pacte, la comunicació, la planificació etc.
Un poble està format per 4 grups: ciutadans, sector associatiu, sector administratiu i sector empresarial els quatre han de treballar amb conjunt hi ha d’haver comunicació entre els diferents grups. Els 4 estan interrelacionats hi ha persones que formen part de més d’un grup. Per això han d’anar de la mà totes juntes no pot anar cada un pel seu cantó sinó que ha de treballar en conjunt i la clau està en construir un bon canal de comunicació entre els diferents grups.
Les coses es fan bé. És important fer… però és bàsic comunicar-ho, compartir-ho i fer partícep a tothom !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *