Culpables !


El diumenge vaig veure el programa 30 minuts, “la Festa del cel” (el programa analitza la situació de sis aeroports: Alguaire, Osca, Albacete, Ciudad Real, Castelló i Múrcia), vaig quedar parat!! En definitiva que vaig flipar, ja havia vist el programa de Jordi Évole, Salvados –Cuando éramos ricos– per llogar-hi cadires.

Ahir en Pau Canaleta (@paucanaleta) feia el següent Twitt: “M’agradaria q algun govern reconegués q en temps de bonança, no s’ha fet tot be. En comptes de culpar de tot als altres. Tothom ho agrairia”. i jo dic: quina raó que té!, perquè em pregunto: com pot ser que després de la millor situació econòmica de la historia recent: ajuntaments, consells comarcals, govern de generalitat, etc. hagin sortit amb un endeutament brutal? Moià, Figueres, el mateix Port de la Selva tenen un deute enorme.
Potser és hora que el polítics assumeixin responsabilitats, reconeguin els errors i es dediquin en cos i ànima a intentar solucionar la situació en què ens han conduit. Altrament hi ha la solució: Islàndia, on hi ha hagut una revolució pacífica que ha portat als tribunals el responsables polítics que la varen portar a la bancarrota.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *