Balaç 2011

L’any passat vaig proposar-me tot un seguit de pautes que havien de marcar el meu 2011, és hora de fer balanç
Propòsit 1: tornaré a Fumar !!! Aqui feia broma amb una notica que deia que més de 300.000 persones deixarien de fumar amb la nova llei, jo volia fer el revés ?

Propòsit 2 Em cuidaré de mi mateix. Si no estic bé amb mi mateix no podré realitzar caps dels propòsits del 2012 !! Així doncs miraré de buscar un espai per mi per cuidar-me i deixar-me cuidar pels més estimats. Propòsit assolit ! 🙂 m’he cuidat i m’he deixat mimar!
Propòsit 3 Estaré més amb el meus amics,,,intentaré tenir més cura de les meves amistats: Un cafè, una copa, un passeig, un dinar, un sopar, un cap de setmana, una trucada,un sms, un mail, i perquè no… també a través del, Facebook ! Progresso adequadament crec que en gran mesura ho he aconseguit ja sigui de forma presencial o digital he mirat d’estar present amb els que més estimo.
Propòsit 4 Recuperar la il·lusió per treballar. Tenia la gran sort que anava a treballar cada dia molt content, però aquest 2010 s’ha estroncat un projecte que portàvem a terme un grup de persones excel·lents. Ara tot ha canviat,,,malgrat tot intentaré recuperar la il·lusió per la feina. Ho he aconseguit, primer al Museu de la Tècnica de l’Empordà que desgraciadament va ser una de les víctimes més de la crisi. Malgrat que el setembre em quedava sense feina, tot un seguit de projectes m’han permès seguir treballant amb més il·lusió que mai !  
Propòsit 5 Ajudar a casa. Seguiré donant un cop de mà a casa meva! Aquest estiu treballaré a la botiga amb l’objectiu de reconvertir la “Can Subirà” en una botiga dinàmica i amb una personalitat pròpia. Ho he fet ! fins i tot la competència ha copiat estratègies i productes que he introduït, senyal que les coses s’han fet bé.
Propòsit 6 Miraré de no ser tant puntual i improvisaré una mica, tots els meus amics saben que sóc molt puntal, i que tot ho vull tenir ben organitzat, per ara només tinc l’agenda organitzada fins el Març 😉 malgrat tot a partir d’ara també intentaré improvisar una mica! Aquí suspenc força… Alguna improvisació he fet però insignificant.  🙂
Propòsit 7 Serè alcalde de Port de la Selva. Això serà al maig tot i que és una cosa que no depèn de mi directament. Penso treballar de valent perquè a Port de la Selva hi hagi un Canvi de Sentit ! Aquí no ! Ja anunciava que no depenia de mi i el nostre projecte no va agradar prou o no ens varem saber explicar bé! El poble va parlar i va triar CiU, si no hi ha un cataclisme tenim CiU al Port de la Selva per 25 anys més. Felicitats als guanyadors !
Propòsit 8 Tornaré a la Tamariua, al Pas, al Biberón, Les clisques…Recoi que s’hi està de be prenen el sol !! Anar a la platja un redescobriment que vaig fer el 2010 i que enguany no deixaré de fer. El juliol va fer mal temps,,, però a l’Agost i setembre vaig aprofitar al màxim !
Propòsit 9 …..Aquest el deixo buit !! ja he dit que aquest any iniciaré a improvisar! Aquest espai l’he omplert amb l’auto formació, feia dos anys que no em reciclava, enguany he aprofitat per la formació, ho he fet, però de forma autònoma.
Propòsit 10 Aplaçar allò que no em vingui de gust fer i sigui prescindible pel 2010 … I després de molt meditar-ho he decidit aplaçar, per ara, dues coses pel 2012:  aprendre Anglès i Tornar a fumar! Le mantingut al 100% no fumo i espero no fumar més fins als 67 anys !
Satisfet de mi mateix ! Gràcies a tots i totes… Bon any 2012 !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *