Gilipolles !

El passat dissabte a la secció molèstiaapart del diari Ara,  el periodista Quim Morales va escriure:
El gilipollisme és una alteració de conducta cada cop més transversal que es presenta en diverses variants. Hi ha el gilipolles integral, l’il·lustrat, l’encantador, el justificat, l’injustificable… Ara bé, totes aquestes mutacions tenen un denominador comú:el gilipolles no sap mai que ho és. Encara que així constés al seu llibre de família, un gilipolles no se’n sentiria pas. S’ha investigat poc aquest trastorn que hem d’acotar dins del triangle format per l’estupidesa, l’arrogància i la inconsciència. Tampoc no hi ha prevista cap marató solidaria per trobar-ne la cura. De fet, qui donaria diners a un gilipolles? Només un altre que encara ho fos més.
L’article anava acompanyada d’una il.lustració del Gran Juanjo Sáez
Tot els indicis apunten que ser gilipolles és un mal congènit. Els pocs casos de persones adultes que han desenvolupat gilipollisme són deguts a fets traumàtics com descobrir que s’és millor que altres en alguna faceta personal o professional. Així, doncs, no cal que ens preocupem excessivament per tornar-nos gilipolles, poder ja ho som i no ens hem adonat? J
Qui no ha dit la frase: aquest tiu és gilipolles! Segur que tots en coneixeu algun, no ? malauradament dia a dia els hem de conviure amb els gilipolles i d’altres persones, mal educades, impertinents, etc! Hem de ser pacients i pensar que és feliç aquell que ha superat  el seu ego.

Que passeu tots i totes unes bones festes ! !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *