Qui s’ha endut el meu formatge?

Era una vegada dos ratolins i dos homenets que vivien en un laberint. Aquets quatre personatges depenien del formatge per alimentar-se i ser feliços. Com que havien trobat una habitació repleta de formatge, varen viure durant un temps molt contents. Però un bon dia el formatge va desaparèixer…
Aquest relat simple i enginyós ens ensenya que tot canvia, i que formules que varen servir en el seu moment poden quedar obsoletes. El formatge del relat representa qualsevol cosa que volem assolir -felicitat, treball, diners, l’amor- i el laberint és el món real, amb zones desconegudes i perilloses, carrerons sense sortida,,,y habitacions plenes de formatge.
Inspecciona amb freqüència el formatge per saber el moment que comença a disminuir
En una situació com la que vivim avui en dia no podem actuar com en Hem que es nega i es resisteix al canvi ja que té por a dirigir-se a alguna cosa pitjor, cal adaptar-se i cal comprendre que el canvi pot portar-te a alguna cosa millor. Les velles conviccions no et porten cap a un  “nou formatge” que faries si no tinguessis por?
Spenscer Johnson, M.D Qui s’ha endut el meu formatge? ed.Empresa XXI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *