Tal dia farà un any !

 “El dilluns passat vaig assistir a una conferència de webs i museus al Museu Picasso. En vaig treure vàries conclusions, però sobretot vaig decidir crear un bloc per compartir  amb “tot el món” les meves vivències, preocupacions, experiències, inquietuds, opinions… entre altres moltes coses. Intentaré ser fidel als meus seguidors i miraré d’escriure cada dimarts, d’aquí el nom del bloc!” Així començava el passat 27 de novembre de 2010 el meu periple pel món dels blocs i les xarxes socials, ara fa un any.
Un total de 57 articles (amb aquest), 6.135 visualitzacions; amb una mitjana de 500 visites mensuals i l’article més llegit Quins ous! amb prop de 400 lectures. Mai hagués pensat que arribaria a tenir aquest ressò. He complert l’objectiu inicial aquest bloc: he compartit amb els meus amics, coneguts, desconeguts… i fins i tot em consta que hi ha algun bocamoll, infeliç, desventurat, malaurat i infortunat que em llegeix cada dimarts puntualment; a als uns i als altres moltes i moltes gràcies.

Amb il·lusió vaig començar i amb il·lusió segueixo. El sol fet de saber que hi ha moltes persones amb les quals puc compartir les meves vivències, preocupacions, experiències, inquietuds, opinions… –entre d’altres moltes coses– em fa feliç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *