Tancat

El Blanc i groc tancat, la pizzeria El Port tancada, La Mar Salada Tancada– ja indefinidament-, el restaurant xino tancat, el Xalet tancat, El Bellavista Tancat, Can Malé tancat, El Pòsit Tancat, La Llevantina Tancada, el Café espanya tancat, les peixateries tancades, Fun is fun ni ha obert, les botigues Daia tancades, Ca la Núria es traspassa-era tancat-,El bar Marcelino tancat-en venda-, el Rest. del club Nàutic tancat…. Realment arribar al Port de la Selva aquest diumenge em va produir un efecte d’alegria i tristesa.
Alegria per arribar al poble que estimo però a l’hora tristesa per trobar, un diumenge al matí la majoria de negocis (bars, restaurants i botigues) tancades. Ja sigui per vacances, per tancament de temporada o perquè han cessat la seva activitat els negocis al Port de la Selva eren tancats. Cada cop em preocupa més el tancament de negocis al Port de la selva, em voldria equivocar però crec que any rere any la situació anirà empitjorant. Les solucions són complexes i a llarg termini, però cal l’esforç i la unió de tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *